Hakkımızda

2015 yılında villa kiralama alanında ki sektörel eksiklikleride analiz ederek yola çıkan firmamız kendi bünyesinde inşaa ettiği villalar başta olmak üzere misafirlerine yazlık villa kiralama aracılığı yapmaktadır.

Villa kiralama ve haftalık kiralık yazlık sektörü Avrupa’da uzun zamandır popüler olan bir tatil çeşidi iken ülkemizde ise popülaritesini son yıllarda arttırmıştır. Tatilcilerin özellikle kalabalık ortamlarda gerçekleştirilen otel tatili yerine, tercihini özel havuzlu villalarda daha özgür ve rahat bir tatil tercih etmesi sonucu ortaya çıkan bu tatil çeşidi günden güne daha fazla talep edilmektedir.

Villa Muğla firması olarak en önemli misyonumuz haftalık kiralık yazlık ve kiralık villa sektöründe misafir memnuniyetini ön planda tutarak bizi tercih eden misafirlerimize benzersiz bir villa tatili yaşatmaktır.

Bununla birlikte hedefimiz aylarca gece gündüz çalışıp aileleri ile birlikte tatile gitmek için gün sayan müşterilerimizin sorunsuz ve unutulmaz bir şekilde tatillerini geçirmelerini sağlamaktır.