Güneşe nazır bir sahilde, kulağınızda kulaklık, radyoda en sevdiğiniz şarkı tesadüfen çalıyor ve mutlusunuz. Çünkü Çalış Plajı bütün berraklığı, muazzamlığı eşliğinde üstüne üstlük radyoda en sevilen müzik çalıyorken sizi karşılamaktadır. Şimdi de bu kadar övgüye layık olan plajı yakından tanıyalım isterseniz. Öncelikle yazımız içerisinde aşağıdaki başlıkları bulabileceksiniz.

Plaj hem yaz aylarında hem de kış aylarında insanların en uğrak mekanları arasına girmeyi başarmıştır. Hatta bu plajın artık müdavimi olmuş misafirleri vardır. Plaj ayrıca tatilcilerin gelmekten büyük keyif duyduğu yerlerin başında gelmektedir. Bunun nedeni de sanırım sonlarına doğru gidildiğinde bulunan ağaçlık ve pikniğe fırsat veren alanlarının bulunmasıdır.

Yerel halk tarafından da hem piknik yapmak hem de denize girmek amacıyla sıkça kullanılmaktadır.

Plaj bir çok farklı kültüre ve tarza hitap eden konseptte otel ve apart seçeneklerini bir arada sunmaktadır. Son derece temiz, berrak denizi ve muhteşem gün batımı manzarası eşliğinde bir tatil fırsatı burada sizleri beklemektedir. Fethiye’de yer alan plajlar arasında en iyilerinden birisi durumundadır.

Yorum Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir